Vormingsjaar

Contactformulier:

De HQ School biedt een vormingsjaar met een christelijke achtergrond voor studenten tussen de 17 en 25 jaar.

Kunst of business
De HQ School laat Gods Woord en principes centraal staan in het onderwijs. Wij staan dan ook voor hemelse kwaliteit en willen studenten graag een fundament op zowel geestelijk als persoonlijk gebied meegeven. Christelijke jongeren kunnen bij ons terecht voor twee opleidingen:

Bij de kunstopleiding laten we je kennis maken met Gods principes over kunst en stimuleren we je om jouw talent te ontwikkelen. Daarnaast word je begeleid bij de oriëntatie op een eventuele vervolgopleiding. Tijdens de businessopleiding worden Gods principes met betrekking tot business, ondernemen en leiding geven behandeld. Voor relevante thema’s putten we hierbij onder meer uit de Bijbel. Ben jij op zoek naar een vormingsjaar met meer verdieping dan een gewone hogeschool je kan bieden? Kom dan eens naar een open dag van de HQ School!
Meer weten?
Wil je meer weten over het vormingsjaar van de HQ School? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen naar 0342-478806/06-45212535. Wij helpen je graag! Je kunt ook op de website van de kunst school of business school kijken voor meer informatie over de jaaropbouw en de aanmeldingsprocedure.