Oriëntatiejaar

Contactformulier:

Christelijke jongeren kunnen bij de HQ School terecht voor een verdiepend oriëntatiejaar.

Kunst of business als hoofdrichting
De HQ School staat garant voor zowel een persoonlijke als geestelijke groei en wil studenten een Bijbels fundament meegeven. Christelijke jongeren tussen de 17 en 25 jaar kunnen bij ons een oriëntatiejaar volgen waarin Gods Woord en principes een belangrijke rol spelen. Voor relevante thema’s putten we uit de Bijbel en van onze docenten wordt verwacht dat ze een levende relatie met Jezus Christus hebben. Je kunt bij ons uit twee hoofdrichtingen kiezen, namelijk kunst of business. Op de website van de kunst school en de business school vind je meer informatie over de vakken en de aanmeldingsprocedure.

Kom naar een open dag!
Wil jij graag een oriëntatiejaar volgen met een christelijke grondslag? Kom dan eens naar een open dag van de HQ School en maak alvast kennis met toekomstige docenten en studiegenoten. Indien je vragen hebt kun je ons natuurlijk een e-mail sturen of bellen op 0342-478806/06-45212535.