Bijbelschool

Contactformulier:

De beste Bijbelschool in combinatie met creativiteit is de HQ school. Gods Woord en Jezus Christus staan centraal in onze lesmethodes.

HQ school
De HQ school is gericht op jong artistiek talent in de leeftijd van 17-25 jaar. Sinds de oprichting in 2002 groeide een duidelijke visie om God en kunst met elkaar te verbinden. Onze leraren en bestuursleden hebben een levendige relatie met God en brengen deze visie professioneel en gedreven over aan onze leerlingen. Mede door deze redenen wordt de HQ school ook omschreven als goede Bijbelschool.

De Bijbelschool bestaat uit twee trajecten, het kunsttraject en het arts in mission traject. Bij arts in mission ligt de focus op zending en kunst.

Contact
Wil je graag de eenjarige opleiding volgen aan de HQ Bijbelschool? Vul dan direct het auditieformulier in om deel te kunnen nemen aan onze  auditieprocedure. Als je meer informatie wenst over de opleiding, zoals kosten, roostering en huisvesting, neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4863600 of stuur een e-mail naar info@hqschool.nl.
Wij staan je graag te woord.

Contact