Christelijke organisaties

Contactformulier:

De HQ School biedt opleidingen voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar die later bij christelijke organisaties willen werken.

Een business- of kunstopleiding van één jaar
De HQ School biedt onderwijs met een christelijke grondslag. Wij willen studenten graag een fundament met hemelse kwaliteit meegeven, zowel op geestelijk als persoonlijk gebied. Christelijke jongeren kunnen bij ons terecht om een business- of kunstopleiding van één jaar te volgen. In dit vormingsjaar krijg je begeleiding bij de oriëntatie op een eventuele vervolgopleiding en hulp bij het ontwikkelen van jouw talenten. Wil jij na het afronden van een opleiding graag bij christelijke organisaties werken? Meld je dan snel aan voor de business school of kunst school!

Contactgegevens
Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure of de jaaropbouw verwijzen we je graag door naar de website van de business- en kunstopleiding. Wil je weten op welke wijze de HQ School jou kan begeleiden om aan de slag te gaan bij christelijke organisaties? Neem dan contact met ons op via e-mail of op telefoonnummer 0342-478806/06-45212535.

Contact